Menu

Uitgebreid laminaat assortiment
Deuren en kasten op maat?

Veel meer dan een mooie showroom!

Voordeelvloeren heeft ook een grote showroom waar je van harte welkom bent om alle laminaatvloeren die wij op de site laten zien in het echt te komen bewonderen. Op die manier kan je het laminaat zien, voelen en op zijn waarde inschatten.

Wil jij in deze bijzondere tijd bij ons in de showroom (tijdens kantooruren) geadviseerd worden dan is dat op afspraak mogelijk. Mail je gewenste tijd aan ons door en wij blokkeren ruim jouw tijd in onze agenda, om overlap met andere bezoekers te voorkomen.
Je kunt mailen naar [email protected] of bellen naar 075 - 657 2211.

Wij helpen je graag, maar volgens de richtlijnen van het RIVM, dus niet meer dan 2 personen uit de bubbel per afspraak.

Naast het feit dat wij er alles aan doen om het je zo makkelijk mogelijk te maken door een uitgebreide omschrijving van de laminaatvloer voor je op de website te zetten met duidelijke foto's en de mogelijkheid om 24 uur per dag advies te krijgen van onze laminaatspecialist begrijpen wij dat het in sommige gevallen toch niet voldoende is.

Misschien twijfel je wel tussen merken of designs en wil je liever een compleet plaatje zien. Ons advies is dan om langs te komen in Wormerveer waar wij de koffie of thee graag voor je zetten en er voor zorgen dat je op je gemak kan rondkijken. Natuurlijk is het allemaal vrijblijvend.

Laminaatstalen van ieder merk in alle designs en kleuren die wij aanbieden op de website hebben wij in huis zodat je het dus allemaal kan bewonderen. Onze vriendelijke medewerkers zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een juiste keuze. Kijk je liever alleen rond? Geen probleem!

De openingingstijden van de showroom en de vakantiedagen staan vermeld onder het kopje "klantenservice".

Voordeelvloeren, Voordeeldeuren en Voordeelkasten zijn een onderdeel van de showroom. Naast mooie laminaatvloeren hebben wij dus meerdere producten die je allemaal vrijblijvend kunt bekijken.

Tot snel!