Menu
Uitgebreid laminaat assortiment
Deuren en kasten op maat?
Je bent er achter. De hoogste tijd om wat aan je huis te doen. En wat is er mooier dan kunnen genieten van een mooie nieuwe laminaat of PVC vloer. Ga je voor een populaire visgraat vloer? Of toch voor een prachtige traditionele vloer met lange planken? Een goed voornemen, maar wie gaat dat plaatsen?
Voordeelvloeren adviseert een landelijke plaatsingsdienst gespecialiseerd in het leggen van PVC en laminaatvloeren. Jij kiest de mooiste vloer en de plaatsingsdienst zorgt voor de rest.

Hoe werkt de legservice?

Je woonadres is in Nederland. Je hebt de vloer en toebehoren besteld en tijdens de bestelling aangegeven dat je de vloer wilt laten leggen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je bestelling en reservering van de legservice. De monteur zal binnen 2 werkdagen contact opnemen om een afspraak te maken voor het inmeten en het laten leggen van de vloer. De monteur bespreekt de situatie met u en eventueel kan er een afspraak gemaakt worden voor een voorinspectie. De kosten voor een voorinspectie op locatie zijn € 149,95 + € 0,30 per Km, buiten 20Km vanaf Amsterdam.

Je hebt gekozen voor legservice, dezelfde monteur die met jou de voorinspectie heeft doorgenomen zal bij jou de vloer plaatsen. Bespreek samen met de monteur in welke ruimtes de vloer geplaatst moeten worden. Bij het opleveren controleer je samen met de monteur of de vloer netjes is gelegd. Je ontvangt 1 jaar garantie op de verrichte werkzaamheden. De monteur overhandigd je de factuur met de kosten die zijn opgegeven en jij rekent deze per bank of contant af. Graag gepast betalen.

Hoe veel pakken laminaat of PVC heb ik nodig?

Ben jij een klein beetje handig, dan meet jezelf de vloer in. Houdt hierbij rekening met 5% snijverlies voor rechte planken, en minimaal 10% bij visgraat vloeren. Wil jij 100% zekerheid dat je direct de juiste aantallen besteld dan kun je contact opnemen met de monteur om het samen na te checken. Is de monteur tijdens de voorinspectie bijzonderheden tegengekomen die invloed hebben op het plaatsen van jouw bestelde vloer dan zal hij dit direct melden en exact de montagekosten inclusief meerwerk vermelden. Geen verrassingen achteraf, maar direct duidelijk.

Legservice laminaat

Voor het leggen van een laminaatvloer dient de vloer (ondergrond) schoon en droog en zonder oneffenheden te zijn. Kies de juiste ondervloer afhankelijk van de staat van de ondergrond en verdere eisen aan de ondervloer.

Laminaatvloeren zijn meestal binnen één of twee dagen gelegd, maar dat hangt af van de omstandigheden van jouw woning of kantoor. De prijs voor het leggen van laminaat wordt berekend per m². Deze prijs is inclusief het leggen van de ondervloer.

Stroken laminaat leggen
€ 13.95 per m²
Visgraat laminaat leggen
€ 18,50 per m²
Tegel laminaat leggen
€ 14,95 per m²

Legservice Click PVC

Bij het leggen van klik pvc vloeren wordt elke plank aan een zijplank geklikt en op de daarvoor bestemde ondervloer geplaatst. Doordat de planken bij deze methode niet aan de grond vastzitten en zogenaamd zwevend zijn, kunt je de vloer gemakkelijk weer uit de woning halen. Bij deze methode is egaliseren meestal niet nodig, maar de vloer van de woning of het kantoor dient wel helemaal schoon, droog en glad te zijn. Let op! Het maximale hoogteverschil bij klik pvc-vloeren is 2mm. Deze prijs is inclusief het leggen van de ondervloer.

Stroken Click PVC leggen
€ 14,95 per m²
Visgraat Click PVC leggen
(incl. ondervloer)
€ 22,95 per m²
Tegel Click PVC leggen
€ 22,95 per m²
Hongaarse punt Click PVC leggen
€ 26,95 per m²

Legservice Plak PVC

Het leggen van PVC vloeren door middel van lijmen vereist speciale zorg en aandacht, maar jouw vloer wordt mooier en duurzamer. Bij deze methode wordt de vloer met een hoogwaardige lijm aan de ondergrond geplakt. Voordat er met het leggen van de plak PVC vloer aan de slag kan worden gegaan, moet de vloer van jouw huis of kantoor met een geschikt materiaal worden geëgaliseerd. Vervolgens zetten we de dozen met PVC 48 uren van tevoren in de ruimte waar de vloer gelegd gaat worden. Zo kan de PVC vloer acclimatiseren. PVC Vloeren die geplakt worden, zijn meestal binnen één dag gelegd en daarna heb je jarenlang plezier van je nieuwe en duurzame vloer. Het Visgraatmasterteam zorgt voor alles van A tot Z, zodat jouw nieuwe vloer strak en netjes geleverd en gelegd wordt en met een jaar gratis garantie. Zoveel vertrouwen hebben we in onze uitstekende service. Deze prijs is exclusief eventueel egaliseren, en inclusief lijm.
Stroken plak PVC leggen
€ 17,95 per m²
Visgraat plak PVC leggen
€ 23,95 per m²
Tegel plak PVC leggen
€ 19,95 per m²
Hongaarse punt plak PVC leggen (60' of 45' graden)
€ 24,95 per m²

Afwerking van de vloer en extra werkzaamheden

Om jouw nieuwe vloer mooi af te werken heb je natuurlijk ook plinten nodig. Het plaatsen van de plinten kan ook voor je geregeld worden. Daarnaast is het soms zo dat het om verschillende redenen noodzakelijk kan zijn om de ondergrond nog te laten egaliseren voordat de nieuwe vloer geplaatst wordt. Dit kan altijd besproken worden tijdens de voorinspectie.
Plaatsen muurplinten (inclusief afkitten)
€ 16.95 per 2,4m
Plaatsen plakplinten
€ 9.95 per 2.4m
Egaliseren 3mm incl egaline + primeren + schuren
€ 22,95 per m²
Vloerverwarming dichtsmeren met snelcement of egaline
€ 17.95 per m²

Elke woning en elke situatie is uniek. Wij staan er voor om voor elke situatie een passende service aan te bieden. Heb jij bijzonderheden waar je nog over twijfelt? Wil je bijvoorbeeld de oude vloer ook laten verwijderen? Bijna alles is mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. De monteur heeft de ervaring en het juiste gereedschap de vloer volgens de nieuwste normen te leggen. De monteur kan bij de voorinspectie ter plaatse controleren of je de juiste materialen zijn besteld om de vloer vakkundig te kunnen laten plaatsen.

Legservice buiten Nederland?

Heb jij een klus buiten Nederland? Bel gerust voor de mogelijkheden.